Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Boksläpp! Perspektiv på samverkan - om utmaningar och möjligheter i välfärdens praktik

Lena G Larsson, samordnare för forskargruppen Sköra äldre inom Hälsoakademin Väst, bidrar med ett kapitel om samordnad individuell planering (kapitel 16).

Perspektiv på samverkan behandlar samverkan utifrån fyra olika teman: brukare, profession, organisering och styrning. Författarna ger både bredd och djup i diskussionen och problematiseringen av samverkan när det kommer till frågor om organisering och ledning av offentlig sektor. Frågeställningar av såväl teoretisk som praktisk karaktär när det gäller samverkan inom skilda verksamhetsområden behandlas, till exempel hälso- och sjukvård, socialt arbete, folkhälso­­arbete, psykiatri, missbruksvård, arbetslivsinriktad rehabilitering.

Boken vänder sig till studerande vid universitet och högskolor inom utbildningar med fokus på områden som behandlar välfärden och dess utveckling, men också till yrkesverksamma inom dessa områden.

Läs mer om boken:

https://www.studentlitteratur.se/kurslitteratur/omvardnad-och-vard/organisation-och-ledarskap/perspektiv-pa-samverkan/

https://www.studentlitteratur.se/person/kapitelforfattare/lena-g.-larsson/

Senast uppdaterad: 2024-03-18 13:13